Onko hän Suomen erikoisin huippu­kokki? Ei lomauttanut ainuttakaan työn­tekijää rajoitus­aikana ja tekee sekä lähes 200 euron illallisia että alle viiden euron burgereita

Kim Mikkola operoi fine diningista snägäreihin. "Mä olen kansanmies", yksinkertaisuutta ja hauskuutta korostava ravintola-alan moniottelija sanoo.

Michelin-tähtiravintoloitsija Kim Mikkola avasi burgerikioskin tammikuussa.

23.2. 19:00 | Päivitetty 23.2. 20:17

Jono kanahampurilaisia myyvän kioskin tiskille on venynyt lauantai-iltapäivänä pitemmäksi kuin kadun toisella puolella Way-leipomokahvilaan. Way:n juurileipäjono on ollut Kallion muutoksen ihasteltu ja irvailtu symboli.

Onko kanaburger nyt uusi hapanjuuri, jota Kallion ruokatietäjät jonottavat?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat