Ruokatoimitus testasi kauppojen vege­vispit – Kärkeen nousi marenki­maisen oloinen vaahto, joka kestää mainiosti kakun päällä

Kasvipohjaisissa vispeissä on eroja muun muassa vaahdon rakenteessa ja kestävyydessä.

HS-testissä vertailtiin kasvipohjaisia vaahtoutuvia tuotteita.

19.5. 2:00 | Päivitetty 19.5. 7:21

Ei ole sama, mitä kasvipohjaista vaahtoa juhlakakkuun pursottaa tai jälkiruokaan lusikoi. Se tuli selväksi, kun HS:n ruokatoimittajat testasivat kauppojen vegevispit.

Selviä eroja tuotteissa on muun muassa maussa ja suutuntumassa, mutta myös vaahdon ulkonäössä ja kestävyydessä. Valmiin vaahdon määräkin voi olla toisessa tuotteessa kaksinkertainen toiseen purkkiin verrattuna.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat