Tässä on kesän paras puuro – Sen salaisuutena on trendikäs tahna, jonka ansiosta kaura­puurosta tulee brunssillekin kelpaava herkku

Murustele keksit crumbleen, sekoita jäätelön joukkoon tai tee niistä tahna, joka juhlistaa arkisen puuron viikonloppuun sopivaksi.

Herkuilla päällystetty puuro maistuu brunssillakin.

| Päivitetty

Tunnetko jo Cookie butterin eli keksivoin, jota myös keksitahnaksi kutsutaan? Se on maanpähkinävoin väristä ja paksuista herkkutahnaa, joka valmistetaan nimensä mukaisesti mausteisista kekseistä, voista ja kondensoidusta maidosta.

Keksitahna on monikäyttöistä. Se sopii esimerkiksi paahtoleivän päälle levitettäväksi, pannarin tai lettujen päälle hillon sijaan tarjottavaksi tai vaikkapa jäätelön kyytipojaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat