Cajun rub

Tämä kuivamausteseos sopii erityisesti porsaan kaslerille, naudan kuveelle tai broilerin paistileikkeille. Mausteseos hierotaan kypsennettävän lihan pinnalle.

16.6. 2:00
Määräriittää maustamaan 1 kg lihaa
Valmistusaika15 minuuttia
  • 4 rkl

    paahdettua sipulirouhetta

  • 4 rkl

    ruokosokeria, kookossokeria tai fariinisokeria

  • 1 rkl

    kuivattua timjamia

  • 1 rkl

    kuivattua oreganoa

  • 1 tl

    tummaa kaakaojauhetta

  • 1 tl

    (savu)suolaa

  • 1 tl

    mustapippurirouhetta

  • 1 tl

    cayennepippuria

■ Mittaa kaikki mausteseoksen ainekset isoon mortteliin ja painele sekaisin. Kaada seos lasipurkkiin.

■ Hiero mausteseosta lihan pinnalle. Jätä maustumaan puoleksi tunniksi huoneenlämpöön ennen kypsentämistä.

■ Kypsennä grillissä epäsuoralla lämmöllä tai öljytilkassa paistinpannulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat