Limoncellosilli

Raikkaan sitruunaisen limoncellosillin annetaan maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.

23.6. 2:00
Määränoin neljä annosta
Valmistusaika5 min + 2 h maustuminen
  • 180 g

    matjessillifileitä

  • 1

    kesäsipuli varsineen

  • 1

    luomusitruuna

  • 200 g

    ranskankermaa

  • 3 rkl

    limoncelloa

■ Huuhtele matjessillifileitä ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Leikkaa viipaleiksi kulhoon.

■ Hienonna kesäsipuli varsineen ja lisää joukkoon. Raasta sekaan sitruunan kuori ja purista puolikkaan mehu.

■ Lisää ranskankerma ja limoncello, sekoita. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.

Resepti: Kia Arpia ja Petra Wettenranta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat