Tämä sopuhintainen viiden tähden grilliviini sopii täydellisesti täyteläisten lihojen kanssa

Parempaa grilliviiniä liharuokien kylkeen kuin Pradorey Adaro 2018 on samassa hintaluokassa vaikea löytää, arvioi viiniasiantuntija Jouko Mykkänen.

Viikon viini on Pradorey Adaro 2018.

| Päivitetty

Pradorey Adaro 2018

Espanja, DO Ribera del Duero

Tuottaja: Pradorey

Rypäleet: Tempranillo

Hinta: 14,98 e

Saatavuus: Pääkaupunkiseudulla kohtalainen, muualla hyvä

★★★★★

Mikä?

Kesällä meille ilmestyy uusi viinityyppi: grilliviini. Koska grillaus tuottaa ruokiin reilusti paahteisia ja savuisiakin makuja, tyypillinen grilliviini on makujen tasapainon vuoksi oltava ”tavallista” viiniä runsasmakuisempi. Sen ei tarvitse olla hienostunut – grillaus on rentoa puuhaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat