Jyväskyläläinen mies päätti kokeilla, voiko pihalla mönkiviä lehtokotiloita syödä – Lopputulos yllätti koko seurueen

Lehtokotiloita on totuttu pitämään kesäpihan harmina. Kyösti Ylikulju kutsuu kuitenkin valmistamiaan kotiloita gourmet-ruoaksi.

Lehtokotilot ovat maukasta ruokaa, Kyösti Ylikulju huomasi.

29.6. 9:30 | Päivitetty 29.6. 11:58

Keväällä ja kesällä kotipihalle saattaa ilmestyä lehtokotiloita. Lehtokotilot eivät ole pihan toivotuimpia vieraita, sillä Marttojen mukaan monet puutarhan kasvit maistuvat lehtokotiloille.

Lehtokotiloita tuli myös jyväskyläläisen Kyösti Ylikuljun pihalle. Kotiloita oli hänen mukaansa ”kaikkialla”. Ylikulju pohti, oliko murskaaminen ainut tapa hävittää kotilot, kuten hän tiesi monen tekevän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat