Tavallinen lettu­taikina nousee uudelle tasolle, kun lisää mukaan kaksi aines­osaa – Hanna Gullichsen neuvoo, miten letuista tulee täydellisiä

Letut menevät harvoin pieleen. Täydellisen letusta saa muutamalla ruokakirjailija Hanna Gullichsenin niksillä.

Hanna Gullichsenin mielestä letut ja marjat, kuten vadelmat, ovat osuva yhdistelmä.

8.7. 7:00 | Päivitetty 8.7. 9:58

Rapeareunainen, sopivan ohut ja kullanruskeaksi paistettu – sellainen on täydellinen lettu, toteaa kokki ja ruokakirjailija Hanna Gullichsen.

Tosin tätä kesäherkkujen klassikkoa ei Gullichsenin mielestä voi tehdä väärin.

”Kaikilla on omat mieltymyksensä, en usko lettuvirheisiin. Itse en pidä paksuista letuista tai kylmistä letuista. Rakastan melkein jo palanutta reunaa.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat