Raati arvioi kotimaiset raaka­makkarat – Yksi sai täydet viisi tähteä

Kaupan kylmähyllyt on lastattu toinen toistaan herkullisemmilla tuoremakkaroilla. Glorian ruoka & viini -lehden raati testasi kotimaisten, yleisimmin saatavilla olevien makkaroiden valikoiman.

Testissä mukana olleet kotimaiset raakamakkarat olivat ohuita ja siksi helposti kypsennettäviä.

26.8. 7:00 | Päivitetty 26.8. 9:09

Raaka vai tuore? On makuasia, millä nimellä kypsentämättömiä makkaroita kutsuu. Samoin se, mikä kaikista maailman mausteyhdistelmistä yrteistä tryffeliin saa veden herahtamaan parhaiten kielelle.

Tähän testiin valittiin kotimaisesta lihasta valmistetut makkarat, joita löytyi pääkaupunkiseudun marketeista 11 erilaista. Niiden lisäksi saatavilla on pienten valmistajien tuoremakkaroita, joiden valikoima vaihtelee paikkakunnittain.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat