Uuni voi olla huomaamaton sähkö­syöppö: Taulukko näyttää erot eri ruoanlaitto­tapojen välillä

Kaksi asiantuntijaa antaa vinkkejä energiatehokkaaseen ruoanlaittoon. Mikä laitteista onkaan energiatehokkain: uuni, airfryer vai mikroaaltouuni?

Uunin esi- ja jälkilämpöä hyödyntää voi hyödyntää lukuisten eri ruokien kohdalla. Myös kiertoilmaominaisuus kannattaa muistaa.

| Päivitetty

Sähkön hinta on moninkertaistunut. Niinpä monissa kodeissa mietitään, miten sähkönkulutusta voisi hillitä, jotta lasku ei lohkaisisi tuloista kohtuuttoman suurta osaa.

Yksi tapa pienentää sähkölaskun euromäärää on kiinnittää huomiota uunin käyttöön. Erinomainen vinkki on kapinoida reseptien uuninlämmitysohjeita vastaan – ainakin tietyntyylisissä resepteissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat