Tomi Rantanen söi kuukauden ajan alle euron hintaisia aterioita – ”Jos jatkaisi näin, säästäisi tuhansia vuodessa”

Ivalolainen Tomi Rantanen halusi selvittää, voiko alle euron aterioilla voida hyvin ja saavuttaa terveellisen sekä monipuolisen ruokavalion.

Tomi Rantanen valmistaa keittiössään maapähkinävoita.

28.10. 11:00 | Päivitetty 29.10. 8:36

Kodin keittiö ammottaa tyhjyyttään: jääkaapissa välkkyy pelkkä valo eikä kuivakaapeissa ole jäljellä edes puolikasta makaronipussia tai suolaa.

Tämä on tilanne, jota Ivalossa asuva Tomi Rantanen halusi mallintaa viime syyskuussa haasteessa, jossa hän söi kuukauden ajan ainoastaan alle euron maksavia aterioita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat