Joulun näyttävin jälkiruoka kootaan näyttäväksi kranssiksi, josta löytyy jokaiselle jotakin

Tänä vuonna juhlakauden jälkiruoat kiedotaan kranssiksi. Suolaiset ja makeat herkut pääsevät esille yhdessä ja jokainen saa valita mieluiset suupalat.

Jälkiruokakranssin voi koota vaikka tarjoiluvadille.

| Päivitetty

Joulun aikaan esivalmisteltavat jälkiruoat tulevat tarpeeseen. Ja vaikka keittiössä puuhastelu olisikin yksi juhlakauden mukavimmista asioista, ainakin osa valmisteluista kannattaa tehdä hieman oikaisten.

Juhlapöydän jälkiruokakranssi kootaan pääosin valmiista herkuista, mutta samettiset, appelsiinin raikastamat suklaamaljat sekä juustojen kaverina nautittavat pistaasi-aprikoosikeksit tehdään itse.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat