Lohi taipuu moneksi – Näillä vinkeillä lohi­palasta saa kolme erilaista pikku­herkkua joulu­pöytään

Marinoitu lohi, monikäyttöinen lohitahna ja kermaisen pehmeä piirakka maistuvat joulupöydässä.

Marinoidussa lohessa on aasialaisruoista tuttuja makuja.

8.12.2022 2:00 | Päivitetty 8.12.2022 6:33

1. Lohipiirakka on ikihyvä klassikko. Tässä versiossa kalan kanssa täytteeseen sekoitetaan ranskankermaa ja piirakka pilkutetaan kapriksilla maukkaaksi.

Piirakan täytteeseen voi halutessaan käyttää myös loimu- tai lämminsavulohta.

2. Marinoitu lohi toimii aina. Jos pidät cevichestä ja graavilohesta, tykästyt taatusti myös marinoituun loheen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat