”Tämä on löytö” – Italialais­perheen laatu­pizzeria avautui Vantaan rajalle yllättävään paikkaan

Uuden italialaisen ravintolan perustaja on Napolin seudulta kotoisin oleva pizzataituri, jolla on kokemusta myös Helsingin laatupizzerioista.

Ravintoloitsija Severino Salzano paistaa pizzoja avokeittiössä, jonka muhkea uuni kuumenee kaasulla.

23.1. 19:00

Villa Severino

Pikatesti

Missä? Tatti 17 (Helsinki Outlet).

Milloin? Ma–la 10–20, su 10–18.30.

Paljonko? Pizzat 11,50–23 e, antipasti 3,50–24 e, pastat 14,50–19,90 e.

Nouto tai kuljetus? Nouto.

Pääkaupunkiseudun pizzeriatarjonta alkaa olla niin sakeaa, että erottuakseen pizzerian on heijasteltava vahvaa omaleimaisuutta tai poikkeuksellista laatua. Myös jännittävä, jopa syrjäinen sijainti voi hyödyttää, kuten Espoon Edvin-pizzerian tapauksessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat