Hauskassa mochi-jäätelökakussa yhdistyvät kevään kuumimmat trendit. Räväkän vihreän mochi-taikinan sisälle kääritään mansikkajäätelöä.
Täytettä voi varioida luovasti oman jäätelömaun mukaan. Kakusta saa helposti esimerkiksi vegaanisen käyttämällä maidotonta jäätelöä tai vaikka raikasta sorbettia. Taikinan ainekset eivät sisällä gluteenia.
Jos japanilaiset mochit eivät ole entuudestaan tuttuja, on hyvä tietää, että riisijauhoista valmistettava mochi-taikina on karkkimaista ja hieman sitkeää, eikä siksi sovellu pienille lapsille.
Jäätelökakku kannattaa tehdä noin vuorokautta ennen tarjoilua, jotta se ehtii pakastua hyvin.
Täytteenä voi käyttää mitä tahansa jäätelöä tai sorbettia.
Jos Käärijä-teemaa haluaa viedä vieläkin pidemmälle, tee tarjolle myös Piña Coladaa. Tämä versio on alkoholiton.