Raparperi-melonisalaatti ja hasselpähkinävinegretti - Reseptit | HS.fi

Raparperi-melonisalaatti ja hasselpähkinävinegretti

Annostele vadille salaattia, meloniviipaleita, tilliä, murennettua fetajuustoa ja keitettyjä raparperinpaloja. Lisää päälle porkkanasuikaleita hasselpähkinävinegretissä.

7.6.2012 2:24

Salaatti:

3 vartta (noin 250 g) raparperia (mieluiten punaista osaa)1 dl omenatäysmehua2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa tai omenaviinietikkaa2 rkl ruokokidesokeriaripaus suolaaripaus vastarouhittua mustapippuria

Lisäksi:

noin 500 g melonia (vesimelonia ja / tai cantaloupemelonia)4 varhaisporkkanaa1 roomansalaatti1 rasia / ruukku vuonankaalta tai mizunaanippu tuoretta tilliä200 g fetajuustoa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat