Reseptit    |   Resepti

Financier-leivokset

250 g voita 3 dl sokeria 100 g mantelijauhoja 1¾ dl vehnäjauhoja 8 munanvalkuaista   Sulata voi kattilassa tai paistinpannussa ja ruskista hämmentäen, kunnes voista tulee pähkinänruskeaa. Varo polttamasta. Kaada voi toiseen astiaan ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat