Reseptit    |   Resepti

Halstratut lohikyljykset ja akvaviittikastike

600 g lohta 1 sitruuna 1 valkosipulinkynsi 2 rkl öljyä 1 tl mietoa curryjauhetta 2 tl hienonnettua timjamia suolaa ja mustapippuria   Kastikkeeseen: 2 dl majoneesia 1 rkl punaviinietikkaa 1 rkl akvaviittia 1 rkl dijonsinappia 1/2 tl jauhettua kuminaa suolaa ja valkopippuria   Leikkaa lohi neljään palaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat