Reseptit    |   Resepti

Punajuurikakku

350 g tuoreita punajuuria 2 dl saksanpähkinöitä 3 munaa 3 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 ½ dl rypsiöljyä 3 ½ dl vehnäjauhoj a2 ½ tl leivinjauhetta ¼ tl suolaa 1 ½ tl kanelia Vuoan voiteluun: rasvaa Kuorrute: 400 g maustamatonta tuorejuustoa 2 dl tomusokeria 1 sitruunan raastettu kuori

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää