Reseptit    |   Ohjeet

Punajuuripata

Punajuuripata 400 g porsaanlapaa tai naudan paistia 1 iso sipuli tai 1 purjo 4-5 valkosipulin kynttä 500 g punajuuria (4 kpl) 2 porkkanaa 1/2 tl suolaa 1 tl yrtti-pippuriseosta 2 laakerinlehteä 3 dl vettä 100 g sinihomejuustoa 2 rkl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää