Reseptit    |   Ohjeet

Falafelit

200 g kikherneitä 100 g kuivattuja papuja (esimerkiksi härkäpapuja tai kidneypapuja) 4-5 valkosipulin kynttä 1 iso sipuli 1 kananmuna 1/2 dl sileälehtistä persiljaa 1/2 dl tuoretta korianteria 1 tl jeeraa 1 tl suolaa ripaus chiliä . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat