Reseptit    |   Resepti

Chili-banaanifritterit

3–4 banaania 2 rkl tulista chilitahnaa   Uppopaistamiseen: 2 dl jauhoja 2 tl leivinjauhetta 1/2 tl suolaa 2 rkl sokeria 2 tl tummia seesaminsiemeniä 1 1/2 dl olutta 1 muna 5–6 dl rypsiöljyä   Viimeistelyyn: 2 tl kanelia 3/4 dl sokeria 2 rkl juoksevaa hunajaa   Kuori ja viipaloi banaanit neljään osaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat