Reseptit    |   Ohjeet

Punajuuritimbaali

Noin 400 g (2-3 kpl) punajuuria 1/2 tl suolaa ripaus mustapippuria 1/4 tl rakuunaa 2 kananmunaa 3 rkl smetanaa, ranskankermaa tai tuorejuustoa (Philadelphia, BelAmi, Creme Bonjour tai Hovi) 1. Keitä punajuuret kuorineen täysin kypsiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat