Reseptit    |   Resepti

Lohi-riisipiirakka

Rahkavoitaikina: 250 g voita 4 dl vehnäjauhoja (noin 250 g) 1/2 tl suolaa 1 tl leivinjauhetta 250 g rahkaa   Täyte: 3 kananmunaa 1 dl puuroriisiä 2 1/2 dl vettä 2 rkl kalafondia 1 tl suolaa 2 sipulia hienonnettuna 3 rkl voita 1 dl tilliä 400 g savustettua lohta   Voiteluun: 1 kananmuna   Valmista rahkavoitaikina.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää