Reseptit    |   Ohjeet

Mallassämpylät

5 dl piimää 50 g hiivaa 2-3 dl kaljasta siivilöityjä maltaita 1 dl siirappia 1 rkl suolaa 5 dl ruisjauhoja 1/2 dl öljyä noin 5 dl vehnäjauhoja 1.Lämmitä piimä haaleaksi ja liuota hiiva sen joukkoon. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää