Reseptit    |   Ohjeet

Tonnikala-katkarapukastike pastalle

1 sipuli tai pala purjoa 200 g sulatejuustoa 1 tlk tonnikalaa (225 g) 2 dl katkarapuja tilliä Paistamiseen: 2 rkl öljyä tai voin ja öljyn seosta Lisäksi: 2 rkl vehnäjauhoja 5 dl vettä 1/2 tl sitruunapippuria 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat