Reseptit    |   Ohjeet

Kurttukaalikääryleet (noin 20 kpl)

1 savoijinkaali (noin 800 g) 1 1/2 litraa vettä 1/2 rkl suolaa Täyte: 1 dl tummaa riisiä tai ohrasuurimoita 3 dl lihalientä 2-3 dl kypsiä kaalin sisälehtiä hienonnettuna 1 sipuli hienonnettuna 400 g jauhelihaa 1 muna noin 1 1/2 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat