Reseptit    |   Resepti

Peruna-kasvissosekeitto

1 l vettä 450 g perunaa 150 g sipulia 100 g porkkanaa 80 g juuriselleriä 1 tl suolaa 2 rkl vehnäjauhoja tilkka vettä persiljaa, ruohosipulia tai kirveliä 1. Pese ja kuori kasvikset. 2. Silppua porkkana hienoksi ja lohko muut kasvikset. 3. Keitä kasviksia vedessä 15 minuuttia ja hauduta 15 minuuttia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää