Reseptit    |   Ohjeet

Misoshiru Misokeitto

1 l vettä 2 rkl dashijauhetta 15 cm wakamelevää 10 cm purjoa 2 valkosipulin kynttä (pala tofua) 5 rkl misotahnaa 1.Liota wakamea kylmässä vedessä, kunnes se pehmenee. Poista kovat kohdatja leikkaa levä parin sentin paloiksi. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat