Reseptit    |   Ohjeet

Katkarapuvuoka

500 g katkarapuja 2 dl riisiä 1-2 rkl öljyä 1 sipulia pala purjoa 2 rkl tilliä 2 rkl ruohosipulia 5 valkosipulin kynttä 100 g tuoreita herkkusieniä 100 g raastettua kermajuustoa 4 dl katkarapukastiketta (pussista tai tölkistä) suolaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat