Reseptit    |   Ohjeet

Sinappi-broileri

Sinappi- broileri Sinappikermassa kypsennettyjen broilerinrintojen ranskalaishenkisyys korostuu, kun kerma maustetaan hiukan myös rakuunalla. 6 broilerin rintaleikettä suolaa mustapippuria 2 dl kermaa 1-2 rkl vaaleaa sinappia 1-2 tl rakuunaa 1. Hiero rintaleikkeisiin suolaa ja pippuria ja pane ne vieretysten uunivuokaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat