Zucchine al burro, yksinkertainen kesäkurpitsalisuke - Reseptit | HS.fi

Zucchine al burro, yksinkertainen kesäkurpitsalisuke

Paista kesäkurpitsaviipaleita pannulla, ripottele viipaleille parmesaanijuustoa ja tarjoa tuoksuva lisuke, kun juusto on sulaa.

30.7.1992 0:00
  • 4

    keskikokoista kesäkurpitsaa

  • 50 g

    voita

  •  

    oliiviöljyä

  • ½ dl

    kasvislientä

  •  

    suolaa, mustapippuria

  • 4 rkl

    parmesaaniraastetta

Viipaloi kesäkurpitsat pitkittäin neljään osaan. Kuumenna voi ja öljy laajapohjaisessa pannussa, ja aseta viipaleet siihen yhteen kerrokseen.Paista kesäkurpitsoja miedolla lämmöllä viitisen minuuttia molemmin puolin. Älä ruskista niitä. Valele viipaleille kasvisliemi (½ dl vettä ja neljännes kuutiota), ja sirottele mausteeksi suolaa ja mustapippuria. Jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia eli kunnes kesäkurpitsa on pehmeää.Ripottele viipaleille parmesaanijuustoa. Peitä pannu kannella ja tarjoa tuoksuva lisuke, kun juusto on sulaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat