Kantarelli- tai tattimuhennos - Reseptit | HS.fi

Kantarelli- tai tattimuhennos

Kantarelli- tai tattimuhennos kantarelleja kivi- eli herkkutatteja tai punikkitatteja 1 dl kuohukermaa, smetanaa tai ranskankermaa suolaa mustapippuria

13.8.1992 0:00

kantarelleja kivi- eli herkkutatteja tai punikkitatteja 1 dl kuohukermaa, smetanaa tai ranskankermaa suolaa mustapippuria 1. Puhdista sienet ja leikkaa peukalonpään kokoisiksi paloiksi. 2. Pane palat kuumaan kattilaan, pataan tai paistinpannuun. Hämmennä niin kauan, että sienistä irtoava neste haihtuu. 3. Paahda vielä hetki. (Tässä vaiheessa sienien joukkoon voi lisätä mausteiksi hienonnettua sipulia tai valkosipulin kynsiä.) Lisää kerma, smetana tai ranskankerma. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Tarjoa keitettyjen varhaisperunoiden ja hyvän leivän kera.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat