Reseptit    |   Ohjeet

Lammaskorma

400 g luutonta lampaanlihaa 1 sipuli 1-2 valkosipulinkynttä 2 rkl gheetä tai öljyä 1/2 rkl hunajaa 2 dl vettä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria 1 tl kurkumaa 1 tl garam masalaa ripaus kardemummaa 1 tl sitruunamehua Suurustamiseen: 1 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää