Reseptit    |   Ohjeet

Johanna Oraksen (ja isännän) kinkku

1 ruiskusuolattu kinkku Sinappihuntuun: 2 dl makeahkoa sinappia puoli tuubia mietoa sinappia 1 rkl dijoninsinappia korppujauhoa neilikoita 1.Ota kinkku lämpimään 12 tuntia ennen paistoa. 2.Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää