Ahvenpata - Reseptit | HS.fi

Ahvenpata

4 annosta noin ½ kg ahvenfileetä ½ pakettia sulatejuustoa (katkaravun makuista tai tavallista) 1 dl ruokakermaa 1.Lado ahvenfileet vuokaan. 2. Lämmitä sulatejuusto, sekoita siihen kerma ja kaada seos ahventenpäälle. 3.

21.2.2002 0:00

4 annosta

noin ½ kg ahvenfileetä

½ pakettia sulatejuustoa (katkaravun makuista tai tavallista)

1 dl ruokakermaa 1.Lado ahvenfileet vuokaan.

2. Lämmitä sulatejuusto, sekoita siihen kerma ja kaada seos ahventenpäälle.

3. Nostele haarukalla, jotta neste leviää tasaisesti ja ripottele tilliäpäälle.

4. Nosta vuoka 200-asteiseen uuniin. Kalat kypsyvät noin 20 minuutissa.Syödään esim. keitettyjen perunoiden kanssa. Vaalea kastike syntyykalanliemestä ja juustosta.

Suolaa kalaan tulee riittävästi sulatejuustosta, mutta sitä voilisätä tarpeen mukaan ahveniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat