Reseptit    |   Ohjeet

Sitruuna-inkiväärilastut

Sitruuna- inkiväärilastut noin 40 kpl 100 g voita tai margariinia ¾ dl hunajaa 1¼ dl ruokokidesokeria 1 dl vehnäjauhoja 2 tl jauhettua inkivääriä ½ rkl hienoksi raastettua sitruunankuorta (1 rkl konjakkia taiamarettoa) 1.Sulata kattilassa rasva ja hunaja.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat