Marinoidut kantarellit - Reseptit | HS.fi

Marinoidut kantarellit

1 kg puhdistettuja kantarelleja runsaasti tillinkukintoja 2 rkl merisuolaa mustaherukanlehtiä valkosipulin kynsiä viipaleina (piparjuurta) 1.Huuhtele kantarellit hyvin reilussa, kylmässä vedessä. Valutaläviköllä. 2.

6.9.2001 0:00

1 kg puhdistettuja kantarelleja

runsaasti tillinkukintoja

2 rkl merisuolaa

mustaherukanlehtiä

valkosipulin kynsiä viipaleina

(piparjuurta) 1.Huuhtele kantarellit hyvin reilussa, kylmässä vedessä. Valutaläviköllä.

2.Aseta kerros kantarelleja säilöntäastiaan ja ripottele pinnallemerisuolaa. Laita seuraavaksi tillinkukintoja, mustaherukanlehtiä javiipaloitua valkosipulia.

Jatka vastaavalla tavalla kunnes astia on täynnä. Painele pintaakevyesti kädellä ja jätä hetkeksi pöydälle.

Kun sienet ovat peittyneet nesteeseen, vie astia kylmään paikkaan.

3.Ota käyttöön kerralla vain tarvitsemasi erä. Maista sieniä, liotaliika suola pois väljässä kylmässä vedessä ja purista kuiviksi.

Käytä sieniä salaatteihin ja lisäkkeisiinöljy-viinietikkakastikkeella maustettuina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat