Reseptit    |   Resepti

Meren ja puutarhan salaatti

6 annosta 1 kerä tai ruukku salaattia 20 cm:n pala kurkkua 2 isoa, kypsää tomaattia 1 keltainen paprika 1 ps (180 g) isoja katkaravunpyrstöjä 1 tlk (200 g) tonnikalapaloja vedessä 2 rkl kapriksia   Kastike: 1 valkosipulinkynsi 1 pieni punasipuli 1 rkl valkoviinietikkaa 2 rkl sitruunamehua 1/2 rkl juoksevaa hunajaa 1/2 tl suolaa mustapippuria myllystä 3/4 dl oliiviöljyä   Huuhdo ja linkoa salaatti.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää