Reseptit    |   Resepti

Kriikuna-omenahillo

1 kg kriikunoita tai luumuja 350 g kotimaisia omenoita 1 sitruunan mehu 500 g hillosokeria 250 g pinjansiemeniä   Kalttaa kriikunat eli leikkaa pieni ristiviilto toiseen päähän ja laita ne kiehuvaan veteen noin 10 sekunniksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat