Reseptit    |   Ohjeet

Punajuuri-possupata

Punajuuri- possupata noin 300 g porsaanlihaa suikaloituna 3 keskikokoista punajuurta 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä 1 dl vettä 1 tl suolaa 1 tl timjamia 1 tlk smetanaa persiljaa 1.Paahda possunlihasuikaleet padassa omassa rasvassaan. 2.Kuori punajuuret ja sipulit ja leikkaa suikaleiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat