Reseptit    |   Ohjeet

Punajuuri-palsternakkavuoka

400 g punajuuria 400 g palsternakkaa 1/2-1 pkt sinihomejuustoa 1 tlk ruokakermaa 1/2 tl suolaa ripaus mustapippuria 1.Kuori juurekset ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Murennasinihomejuusto. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat