Punajuuri-palsternakkavuoka - Reseptit | HS.fi

Punajuuri-palsternakkavuoka

400 g punajuuria 400 g palsternakkaa 1/2-1 pkt sinihomejuustoa 1 tlk ruokakermaa 1/2 tl suolaa ripaus mustapippuria 1.Kuori juurekset ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Murennasinihomejuusto. 2.

1.11.2007 0:00

400 g punajuuria

400 g palsternakkaa

1/2-1 pkt sinihomejuustoa

1 tlk ruokakermaa

1/2 tl suolaa

ripaus mustapippuria

1.Kuori juurekset ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Murennasinihomejuusto.

2.Sekoita juuressuikaleet ja murennettu juusto ja lusikoi seos voideltuunuunivuokaan.

3.Mausta ruokakerma suolalla ja pippurilla ja valuta vuokaan. Kypsennä200-asteisessa uunissa noin tunti. Tarjoa liharuuan lisäkkeenä taisellaisenaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat