Reseptit    |   Ohjeet

Kevyesti savun-makuinen lohifilee

Kevyesti savun- makuinen lohifilee noin 1 kg lohifileetä Voiteluun: 4 rkl hunajaa 1. Voitele lohifilee hunajalla ja savustaa pussissa fileen paksuudesta riippuen noin 30 minuuttia. Jos haluat voimakkaasti savuaromista lohta, anna savustua noin 40-45 minuuttia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat