Reseptit    |   Ohjeet

Puolukkakeitto

1 vettä 2 dl puolukkasurvosta 1-1 1/2 dl sokeria 2 rkl perunajauhoja 1. Keitä 9 dl vettä ja puolukkasurvosta noin 10 minuuttia, kunnesmarjat vaalenevat. Siivilöi marjan kuoret pois. 2. Lisää mehuun sokeri. Sekoita 1 dl vettä ja perunajauhot.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat