Reseptit

Lohi-ceviche kolmella tapaa

Lohi-ceviche kolmella tapaa   Vaihtoehto 1: 200 g lohta 1 limetin mehu 1/2 ruukkua korianteria 1 punasipuli 1/2 punaista chiliä 1 rkl oliiviöljyä 1/2–1 tl suolaa maissilastuja tarjoiluun   Vaihtoehto 2: 200 g lohta 1/2 sitruunan mehu 1/3 kurkkua ruohosipulia 2 tl oliiviöljyä 1/2–1 tl suolaa paahtoleipää tarjoiluun   Vaihtoehto 3: 200 g lohta 1/2–1 limetin mehu 1 punasipuli 1/2 tuoretta mangoa 1/2 ruukkua tilliä 2 tl oliiviöljyä 1/2–1 tl suolaa maissilastuja tai paahtoleipää tarjoiluun   Kuutioi lohi pieneksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää