Reseptit

Katkarapukeitto

(4 annosta) 800 g kokonaisia katkarapuja 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 50 g fenkolia 1 porkkana 30 g voita 1 rkl tomaattipyreetä 1 ½ rkl vehnäjauhoja 2 dl valkoviiniä 8 dl vettä ja hummeri-, kana- tai kalafondia suolaa ja valkopippuria 1 laakerinlehti 3 dl kuohukermaa 20 g voita kuutioina tilliä   Kuori katkaravut ja säästä kuoret.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat