Reseptit    |   Ohjeet

Halloumia ja chiliä Nigellan tapaan

(30 kpl) 2 hienonnettua punaista chiliä ilman siemeniä 4 rkl neitsytoliiviöljyä 2 pkt halloumi-juustoa puolen sentin vahvuisina viipaleina (250 g/pkt) 1/2 sitruunaa 1.Sekoita hienonnettu chili ja öljy. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää