Halloumia ja chiliä Nigellan tapaan - Reseptit | HS.fi

Halloumia ja chiliä Nigellan tapaan

(30 kpl) 2 hienonnettua punaista chiliä ilman siemeniä 4 rkl neitsytoliiviöljyä 2 pkt halloumi-juustoa puolen sentin vahvuisina viipaleina (250 g/pkt) 1/2 sitruunaa 1.Sekoita hienonnettu chili ja öljy. 2.

Halloumia ja chiliä Nigellan tapaan

11.3.2004 0:00

(30 kpl)

2 hienonnettua punaista chiliä ilman siemeniä

4 rkl neitsytoliiviöljyä

2 pkt halloumi-juustoa puolen sentin vahvuisina viipaleina (250 g/pkt)

1/2 sitruunaa

1.Sekoita hienonnettu chili ja öljy.

2.Grillaa tai paista juustoviipaleita pinnoitetussa pannussa molemminpuolin pari minuuttia.

3.Nosta lautaselle ja sivele chiliöljyllä. Pirskota pinnalle hiemansitruunan mehua. Tarjoa heti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat