Sinisimpukat merimiehen tapaan - Reseptit | HS.fi

Sinisimpukat merimiehen tapaan

20 sinisimpukkaa 2-3 rkl öljyä 1 hienonnettu sipuli 2 dl kuivaa valkoviiniä 1/2-1 rkl merisuolaa 3-4 kokonaista valkopippuria 3-4 rkl hienonnettua persiljaa 1.

5.6.2008 0:00

20 sinisimpukkaa

2-3 rkl öljyä

1 hienonnettu sipuli

2 dl kuivaa valkoviiniä

1/2-1 rkl merisuolaa

3-4 kokonaista valkopippuria

3-4 rkl hienonnettua persiljaa

1.Pese simpukat karkealla harjalla ja tarkista, että kuoret ovat kiinnitai sulkeutuvat naputeltaessa.

2.Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulit.

3.Lisää valkoviini, simpukat, suola ja pippurit ja anna kiehua kovallalämmöllä 5 minuuttia eli kunnes kaikki kuoret ovat avautuneet.

4.Lisää lopuksi joukkoon persilja ja tarjoa simpukat liemineen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat