Reseptit    |   Ohjeet

Lammas-pateeta

Lammas- pateeta 1 kg lampaanjauhelihaa 1 pkt pakastettua broilerin- maksaa (300 g) + 2 rkl voita 1 pussi pekonia 4 valkosipulin kynttä 2 sipulia + 1 rkl öljyä 5 katajanmarjaa 1 tl kuivattua rosmariinia 2 tl merisuolaa 1 dl valko- tai punaviiniä 1 muna + 1 rkl maissi- tai perunatärkkelysjauhoa 2 rkl kapris- marjoja liemineen 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää